AquaStar Waterontharders


Tevreden klanten bij aflevering van een nieuwe badkamer én tevreden klanten na jaren kalkvrij gebruik. Dat is wat Aquastar u als installateur te bieden heeft. Met onze waterontharders krijgt u nieuwe mogelijkheden om uw dienstverlening te verbeteren en uzelf te profileren als zachtwaterspecialist.

Vol vertrouwen de toekomst tegemoet
Aquastar zorgt voor een professionele ondersteuning met raad en daad. Wanneer u een nieuwe badkamer plaatst, dan heeft u alle kennis in huis om uw klant te adviseren over de voordelen van een kwaliteitsontharder uit de Aquastar-serie. Dat werkt gegarandeerd, want iedereen heeft last van kalk en we willen graag dat het nieuwe sanitair er stralend schoon uit blijft zien. De investering in een goede ontharder betaalt zich bovendien vanzelf terug door de toekomstige besparing aan zeep, schoonmaak-, was- en ontkalkingsmiddelen, wat ook nog eens goed is voor het milieu.

Innovatief fabricaat
Plieger/ThermoNoord koos ervoor haar waterontharders te betrekken bij Aquastar, de innovatieve Nederlandse fabrikant van waterbehandelingsproducten met jarenlange ervaring en kennis van de markt. Met een professionele klantgerichte aanpak onderscheid Plieger/ThermoNoord zich in de markt. U merkt aan alles dat wij passie voelen voor het vak. Wij ondersteunen u als installateur met een onderscheidende aanpak die uw verkoopkansen vergoot en uw omzet in waterbehandelingssystemen laat groeien.


Goede voorbereiding is…
U staat er niet alleen voor, want Aquastar staat naast u en denkt met u mee. We zetten een marketing & sales plan op papier en leiden u en uw medewerkers op tot zachtwaterspecialist. Met praktische productopstellingen en op maat geschreven verkoop-presentatiemappen benadert u uw klant met vertrouwen en een goed verhaal.


Snelle levering, interessante marge
Bij zowel de verkoop als bij technische vragen ondersteunen we u in de volle breedte. Plieger/ThermoNoord levert de Aquastar waterontharders uit voorraad. Wanneer u de apparaten mee laat lopen met uw reguliere bestelling betaalt u geen verzendkosten en wordt hij snel geleverd. U maakt door de gunstige prijsstelling een interessante marge. 

Makkelijk bestellen
Ook wanneer u (technische) vragen heeft helpen we u snel op weg. Plieger/ThermoNoord levert de Aquastar waterontharders uit eigen voorraad. U kunt uw bestelling mee laten lopen met uw reguliere leveringen, voorkomt hiermee verzendkosten en heeft uw ontharders snel op locatie. U maakt door de gunstige prijsstelling een interessante marge.


Problemen voorkomen met zacht water
Het gebruik van zacht water heeft vele voordelen en bespaart geld en energie. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van het sanitair en smaakt ook nog eens heerlijk zacht!
Weet u welke problemen u voorkomt met een waterontharder?

 • U voorkomt schadelijke en lelijke kalkaanslag op en in sanitair.
 • U voorkomt defecten door kalkaanslag in apparatuur en zorgt voor een langere levensduur van o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler.
 • U voorkomt huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid, ook na het douchen. Een zachtere huid is het gevolg.
 • U voorkomt hoge kosten aan was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen, want daar kunt u aanzienlijk ook besparen.
 • U voorkomt hoog energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken namelijk 10-20% meer energie.

 
Uiterst zuinig in gebruik

Voor een goede waterontharder met een degelijke kwaliteit en een gunstige prijs bent u bij Plieger/ThermoNoord aan het juiste adres. De zuinige Aquastar waterontharder voldoet aan al uw wensen:

 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik;
 • strak ontwerp met praktische features;
 • naar wens instelbaar: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
 • degelijke uitvoering: gaat tot wel 25 jaar mee;
 • geheel digitaal aangestuurd;
 • ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

De software stellen we optimaal in. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.


Kwaliteit en service staat voorop
Waarom kiezen voor Plieger/ThermoNoord? Als sanitair groothandel kennen wij de markt als geen ander. Wij kozen voor kwaliteit, verkoopondersteuning en de service van een degelijke Nederlandse fabrikant van waterbehandelingsproducten met jarenlange ervaring. Plieger/ThermoNoord biedt u de Aquastar serie, zodat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies. Uiteraard is ook de garantie goed geregeld: u krijgt 5 jaar fabrieksgarantie wanneer u zich registreert.

Waar kunt u terecht?
Voor advies en aanschaf van de AquaStar Waterontharders kunt u terecht bij onze technische groothandels Plieger en ThermoNoord. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.
 

Informatie aanvragen