Woongenot met AquaStar

 

Geniet u ook liever van een kopje koffie met uw familie of vrienden dan dat u de steeds terugkerende strijd aangaat tegen kalkaanslag? En wilt u wel iedere dag genieten van stralend sanitair, blinkende kranen en een glanzende vaat, zonder poetsen en ontkalkingsmiddelen? Het kan! Wij hebben de ideale oplossing voor al uw kalkproblemen. We raden u de aantrekkelijk geprijsde Aquastar waterontharders aan. De investering verdient zichzelf terug, doordat u op schoonmaak- en ontkalkmiddelen bespaart. En dat kopje koffie smaakt nog beter ook!


Schadelijker dan u denkt
Ons leidingwater bevat kalk. Dit hecht zich na ieder gebruik op sanitair, kranen, leidingen en in al uw apparaten, zoals het koffieapparaat, CV-ketel en wasmachine. Niet alleen ziet deze kalkaanslag er lelijk uit, het verkort de levensduur van deze apparaten en verhoogt het energieverbruik. Kalkaanslag verwijderen is bovendien een vervelend klusje dat vaak terugkomt en waar u irriterende en dure ontkalkingsmiddelen voor nodig hebt.


Professioneel filteren
Door uw leidingwater te ontharden voordat u het gebruikt, voorkomt u deze hardnekkige aanslag. Met de Aquastar waterontharder filtert u uw water op professionele wijze op basis van ionenuitwisseling. Zo verlengt u de levensduur van uw huishoudelijke apparaten en bespaart u tegelijkertijd op energie, (vaat)wasmiddelen en zepen. Onnodige reparatie- en worden zo voorkomen .


Problemen voorkomen met zacht water
Het gebruik van zacht water heeft vele voordelen en bespaart geld en energie. Zacht water zorgt ook voor een langere levensduur van het sanitair en smaakt lekkerder! Bovendien:

 • voorkomt u schadelijke en lelijke kalkaanslag op en in sanitair;
 • voorkomt u defecten door kalkaanslag in apparatuur en zorgt voor een langere levensduur van o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler;
 • voorkomt u huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid, ook na het douchen. Een zachtere huid is het gevolg;
 • voorkomt u hoge kosten aan was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen, want daar kunt u aanzienlijk ook besparen;
 • voorkomt u hoog energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken namelijk 10-20% meer energie.


Uiterst zuinig in gebruik
Voor een goede waterontharder met een degelijke kwaliteit en een gunstige prijs bent u bij Plieger aan het juiste adres. De zuinige Aquastar waterontharder voldoet aan al uw wensen:

 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik;
 • strak ontwerp met praktische features;
 • naar wens instelbaar: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
 • degelijke uitvoering: gaat tot wel 25 jaar mee;
 • geheel digitaal aangestuurd;
 • ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

De software stellen we optimaal in. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.

Kwaliteit en service staat voorop
De innovatieve Nederlandse fabrikant van waterbehandelingsproducten kent de markt en de wensen op het gebied van waterbehandeling als geen ander. Wij leveren de Aquastar waterontharders daarom via Plieger/ThermoNoord, dé sanitair groothandel van Nederland. Samen onderscheiden we ons in de markt door een professionele klantgerichte aanpak. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies. Uiteraard is ook de garantie goed geregeld: u krijgt 5 jaar fabrieksgarantie wanneer u zich registreert.?
 

Waar kunt u terecht?
Voor advies en aanschaf van de AquaStar Waterontharders kunt u terecht bij uw plaatselijke installateur en onze groothandel Plieger (uitsluitend levering via bedrijven).
Kijk bij verkooppunten voor een goede installateur of het dichtstbijzijnde Plieger filiaal.Informatie aanvragen