AquaStar, voor kalkvrij ondernemen

 

Het zal u niet verbazen dat steeds meer ondernemers kiezen voor een Aquastar waterontharder. Kalkvrij water voorkomt problemen zoals storingen in het productieproces, verkalkte leidingen en apparatuur of machines die stuk gaan. Dat bespaart u onnodige ergernis, onderhouds- en reparatiekosten. U houdt tijd en geld over en kunt meer omzet maken. We adviseren u graag welk type Aquastar het meeste rendement oplevert voor uw bedrijf.


Verantwoorde keuze
Met zacht water kiest u bewust voor groen en duurzaam. U heeft immers veel minder was-, reinigings- en schoonmaakmiddelen nodig, wat bijdraagt aan een schoner milieu. Schaf een Aquastar waterontharder aan, dan profiteert u dagelijks van zacht water, zonder zorgen. Wij dragen met jaarlijks onderhoud zorg voor een optimale werking en een perfecte waterkwaliteit. Met de Aquastar van Plieger kiest u voor:
 
BEDRIJFSZEKERHEID, KOSTENBESPARING, HOGER RENDEMENT EN WINST.


Op alle fronten beter
Met zacht water onderneemt u sneller, schoner, groener en voordeliger. De voordelen voor bedrijven en de industrie zijn legio:

 • Uw apparaten (zoals koelings- en verhittingselementen, boilers, doseerpompen, afsluiters, sensoren, vernevelaars, etc.) gaan langer mee.
 • Uw apparaten werken efficiënter waardoor u energie bespaart.
 • U gebruikt minder chemische middelen:
  o    tot wel 60% minder wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen;
  o    geen ontkalkingsmiddelen meer nodig.
 • U bent geen tijd kwijt aan het ontkalken van apparatuur en machines. Ook het dagelijks onderhoud hoeft minder intensief te gebeuren.
 • U voorkomt reparatie- en onderhoudskosten door kalkaanslag op uw industriële apparatuur en machines.
 • U voorkomt onnodige, ergerlijke defecten aan uw machines en apparatuur.


Wij luisteren naar u
De Aquastar-modellen zijn ontwikkeld voor ondernemers en realiseren de oplossing van het kalkprobleem voor bedrijf en industrie. Voor een uitstekende waterontharder voor uw onderneming, met een degelijke kwaliteit en voor een gunstige prijs bent u bij Plieger/ThermoNoord aan het jusite adres:

 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik:
 • zoutverbruik: slechts 500 gram per m3 bij 10 °dH;
 • spoelwaterverbruik: 80% zuiniger dan reguliere modellen;
 • praktisch vormgegeven met schuifdeksel voor bijvullen zoutreservoir en bescherming display;
 • ruim in te stellen: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
 • degelijk uitgevoerd: gaat tot wel 25 jaar mee;
 • geheel digitaal aangestuurd;
 • geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

U staat er vervolgens niet alleen voor. De software stellen we optimaal in. Ook het onderhoud, de service en garantie verzorgen wij tot in de puntjes.


Kwaliteit en service staan voorop
De innovatieve Nederlandse fabrikant van waterbehandelingsproducten kent de markt en de wensen op het gebied van waterbehandeling als geen ander. Wij leveren de Aquastar waterontharders daarom via Plieger/ThermoNoord, dé sanitair groothandel van Nederland. Samen onderscheiden we ons in de markt door een professionele klantgerichte aanpak. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder en een heldere gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies. Uiteraard is ook de garantie goed geregeld: u krijgt 5 jaar fabrieksgarantie wanneer u zich registreert.?


Waar kunt u terecht?
Voor advies en aanschaf van de AquaStar Waterontharders kunt u terecht bij uw plaatselijke installateur en onze groothandel Plieger (uitsluitend levering via bedrijven).
Kijk bij verkooppunten voor een goede installateur of het dichtstbijzijnde Plieger filiaal.Informatie aanvragen